Arenev Voore Külalistemaja

Lõpuks ometi on maa valge, kuigi mõnes kohas aimatav.

Pikk ja hall sügis on Voore Külalistemajja toonud palju uut. Meie soome saun ja basseinimaja majutushoone on saanud uue punase kuue, nüüd on meie kõik hooned ühte nägu – punased.

Meie peamaja saal on saanud värskenduse ja millised vahvad on peamaja aknalauad. Meie ise kui meie kliendid naudivad rohelisi-õitsvaid lilli ja mõnes lillepotis on  maitsetaimed, mis leiavad tee supipotti. Millised lõhnad…

Palju uut on meie tubades- mõnes uus mööbel, mõnes toas uued kardinad. Mõtleme ikka ja jälle oma kliendile, kuidas tal oleks meie juures mõnusam olla ja tahaks uuesti tulla.

Möödunud suvi oli meile hästi töörohke, kliendid on meid leidnud. Kuna oleme tõeliselt suur keskus, mida ei eelda meie nimi: Voore Külalistemaja, on meile kohale jõudnud suurüritused: suvepäevad, doktorikoolid, konverentsid, talvepäevad (… ja muud taolised üritused – eks neid suurüritusi ole ju veel). See kõik on toonud palju rõõmu ja klientide hea tagasiside annab indu ja jõudu, et olla pidevas arengus.

Ja pidev areng meil ka toimub.

Õhus on juba pikemat aega jõuluootust: uued jõulumenüüd, uued toitude katsetused ja mekkimised. Mulle meeldib väga klassikaline jõuluroog: ahjuliha, ahjukartul, hapukapsas, pohlasalat. Maitsesin  Barbeque kana ja teadsin kohe, sel hooajal on minu lemmik just see hapukapsa ja kartuli kõrvale. Meie suvine hitt oli Pavlova kook, kuid nüüd on meil teoksil talvine Pavlova, arvatavasti talvine hitt. Eelmine nädal mekkisime vahvaid punaseid pirne, mis maitsesid hästi ja nägid välja ahvatlevad. Imetlen kui palju uusi retsepte ja mõtteid on meie kokkadel ja toidud kukuvad tõesti hästi välja. Meie tegemised on suunatud meie klientidele, et nad saaksid meilt maitseelamusi. Lisaks on oluline see, et) meie kondiiter viib läbi õpitubasid, kus saab õppida ja koos valmistada „trühvleid, isegi soolaseid. Tore ju, tasub tulla Voore Külalistemajja.