Menüüvalik lõuna- ja õhtusöögiks seminaridel

1. Täidetud pikkpoiss muna-peekoni täidisega
Punapeedi carpacco
Koorekaste, kartulipuder
Riisivaht kisselliga

2. Pikitud ahjuliha
Ahjukartul
Hapukapsas või värske hautatud kapsas
Koorekaste
Puuviljakokteil vahukoorega

3. Õrnalt piprane loomalihapada Voore hitt!
Keedukartul
Porgandi-kurgi-tomati salat punase sibulaga
Rullbiskviit jäätisega

4. Kana karrikastmes
Värviline riis
Värviline toorsalat
Jäätis ahjuõuna ja küpsistega

5. Paneeritud valge kala
Kirju riis
Porgandi-porru salat
Jogurtitarretis värskete marjadega

6. Lindströmi lihapallid
Ahjukartul
Hiina kapsa-apelsini salat
Kamavaht marjadega

7. Penne kana ja seentega koore kastmes
Juurseller-õuna ja kaalika salat
Soe õunakook jäätisega

8. Mulgipuder peekoni ja hapukoorega
Röstitud köögiviljad
Bubert värskete marjadega

9. Kartuli-porru grutään ahjukanaga
Porgandi-ananassi salat
Riivleivadessert  hapukoore ja pohladega

10. Sealiha plohv
Grillsalat (tomat, kurk, hapukurk, punane sibul)
Krõbe õunavorm vaniljekastmega

11. Seafilee roseepipra ja mee marinaadis
Marjatarretis vahukoorega

12. Sealihapada juurviljadega
Värskekapsa hapukurgisalat
Pehme marjakook

13. Kana-nuudliroog hiinapäraselt
Hiinakapsa-apelsiini salat
Leivakreem vahukoorega

14. Vürtsikas sealihaguljašš
Keedukartul
Porgandi-ananassi salat
Taani talutüdruk (kihiline magustoit riivleiva, vahukoore ja õuna keedisega)

Menüüd taimetoitlastele

1. Punapeedi kotletid
Kartulipüree
Toorsalat

2. Tomatine sibula-põldoa pada muskaatpähkliga

3. Ahju ühepajatoit
Kurgisalat

4. Juustune köögivilja-makaronivorm
Värske salat

5. Oapilaf
Värske salat

6. Köögiviljapasta punases kastmes
Peedicarpaccio

7. Köögiviljarisotto
Hiinakapsa-õuna salat

8. Kartuli porrugrüataan päiksekuivatatud tomatiga
Porgandi-ananassi salat

9. Mulgipuder hapukoorega
Röstitud aeduba või ja küüslauguga

10. Lillkapsa köögivilja vorm
Hapukurk