Menüüvalik lõuna- ja õhtusöögiks seminaridel

1. Täidetud pikkpoiss pesto ja juustuga
kartulipuder
Riisivaht kisselliga

2. Pikitud ahjuliha röstitud kartuli ja köögiviljadega
Hapukapsas
Juustukaste
Puuviljakokteil vahukoorega

3. Õrnalt piprane loomalihapada
Keedukartul
Porgandi-kurgi-tomati salat punase sibulaga
Rullbiskviit jäätisega

4. Kana karrikastmes
Värviline riis
Värviline toorsalat
Jäätis ahjuõuna ja küpsistega

5. Paneeritud valge kala
Kirju riis
Porgandi-porru salat
Jogurtitarretis värskete marjadega

6. Kartuli-porru grutään ahjukanaga
Porgandi-ananassi salat
Riivleivadessert  hapukoore ja pohladega

 

Menüüd taimetoitlastele

1. Punapeedi kotletid
Kartulipüree
Toorsalat

2. Tomatine sibula-põldoa pada muskaatpähkliga

3. Ahju ühepajatoit
Kurgisalat

4. Juustune köögivilja-makaronivorm
Värske salat

5. Oapilaf
Värske salat

6. Köögiviljapasta punases kastmes
Peedicarpaccio

7. Köögiviljarisotto
Hiinakapsa-õuna salat

8. Kartuli porrugrüataan päiksekuivatatud tomatiga
Porgandi-ananassi salat

9. Lillkapsa köögivilja vorm
Hapukurk